Ik zoek een human professional

HumanProfessionals is hét platform dat kwaliteitswaarborging biedt voor het vinden van professionals die inspelen op maatschappelijke, organisatie en persoonlijke vraagstukken die prangend zijn en waarbij aandacht nodig is voor het humane/menswaardige in de situatie.  Deze groep professionals kunnen je daarbij helpen. In een oerwoud van 1-daagse online gecertificeerde life coaches, willen we je helpen te verbinden met professionals die weten waar ze het over hebben en daar echt diepe training, scholing, specialisaties en ervaring in hebben opgedaan.

Wat HumanProfessionals onderscheidt is dat zij allemaal als fundatie academisch onderlegd zijn bij de Universiteit voor Humanistiek: dit betekent dat zij niet alleen hebben geleerd over de mens en structuren in de samenleving etc., maar ook intensief getraind zijn in de praktische toepasbaarheid met een hele skillset aan essentiële vaardigheden.

Op zoek naar een human professional? Of ben je benieuwd of je wellicht een HumanProfessional nodig hebt, kom met ons in contact: info@humanprofessionals.org